Schimbă limba:
E-mail:

Parolă:

Confidențialitate

Stimati Vizitatori,

Auralife administreaza toate datele personale primite pe parcursul studierii de catre dumneavoastra a paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/2001).
Pornim de la premisa ca prin completarea "campurilor/chestionarelor/actelor…" din cadrul paginilor web http://www.auralife.ro ce necesita datele dvs. personale (date furnizate de dvs. in mod deliberat) va dati acordul ca Auralife sa inregistreze/administreze si sa interpreteze aceste date in scopul si pe o durata specifica tranzactiei in turism.
Dorim sa specificam ca Auralife, prin colectarea/administrarea si interpretarea datelor dvs. personale, DORESTE sa vina in intampinarea asteptarilor dvs. vis-a-vis de serviciile oferite de catre o agentie de turism.Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor Dumneavoastra.
Protectia datelor Dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru Auralife. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

INREGISTRAREA DATELOR
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line) sunt necesare anumite date personale.Administratorul website-ului http://www.auralife.ro foloseste provizoriu pentru o buna functionare tehnica urmatoarele informatii ce nu contin date personale, aceste informatii apar automat administratorului de site:
- adresa de internet de protocol (IP)
- denumirea domeniului (URL)
- datele de accesare
- file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
- codul HTTP al parolei raspuns
- datele paginii web de unde se face accesarea
- cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
- data vizitarii
- datele paginilor parcurse, respectiv
- denumirea browserului

UTILIZAREA SI TRANSMITEREA DATELOR
Conform legislatiei in vigoare, Auralife, de cate ori doreste sa utilizeze si alte informatii in plus fata de cele specificate mai sus, va instiinteaza si va solicita aprobarea dvs cu privire la acest lucru, in aceelasi timp oferindu-va posibilitatea de a reveni oricand asupra incuviintarii dvs. vis-a-vis de datele personale. Auralife se angajeaza sa nu transmita unei terte persoane datele dvs personale cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege. Auralife va aduce la cunostiinta ca poate utiliza datele dvs personale printre altele in urmatoarele situatii:
- cercetarea si analizarea pietei
- analizarea obiceiurilor clientilor
- intocmirea statisticilor vizitarilor
- comunicarea de informatii despre noile produse si servicii
- comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi
- rezolvarea reclamatiilor clientilor
- onorarea comenzilor
Auralife administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Numai furnizorul datelor in cauza poate da aprobarea de iesire de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri. Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

SECURITATEA DATELOR
Auralife, pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale precum si a abuzurilor, se angajeaza sa utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei Auralife.

MODALITATI INFORMARE
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale. In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei Auralife.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei Auralife puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. Auralife nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

LEGISLATIE
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Auralife. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Auralife.

Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: office@auralife.ro