Schimbă limba:
E-mail:

Parolă:

Termeni și condiții

Accesul pagina de internet www.auralife.ro (denumit in continuare Website, pagina agentiei de turism Auralife) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale S.C. AURALIFE S.R.L (denumita in continuare "AURALIFE") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

"Auralife" si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale AURALIFE. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei AURALIFE.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea AURALIFE, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale AURALIFE. Orice folosire a Materialelor AURALIFE, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a AURALIFE.

Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea AURALIFE, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-AURALIFE. Materialele Non-AURALIFE pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-AURALIFe este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al AURALIFE.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. AURALIFE nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile AURALIFE si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de AURALIFE. AURALIFE nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

AURALIFE acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre AURALIFE, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul AURALIFE sau alte marci sau elemente grafice AURALIFE ca parte a acelui link fara acordul expres in scris AURALIFE.

Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a AURALIFE sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. AURALIFE va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

AURALIFE isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la info@auralife.ro cu subiectul: "Termeni de Utilizare".